Πληροφορίες σχετικά με τον COVID19 στην εγκυμοσύνη

Covid19pregnantΓνωρίζω πόσο σημαντικό είναι για εσάς που εγκυμονείτε εν καιρώ καραντίνας για τον νέο κορωναϊό, να γνωρίζετε τί είναι, αν και πώς σας επηρεάζει και πώς να προφυλαχθείτε. Για τον λόγο αυτό, βρήκα και σας παραθέτω δύο αξιόπιστες πηγές επί του θέματος: Μία παρουσίαση από το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων και την θέση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Παρουσίαση για μέλλουσες μητέρες και επαγγελματίες στην περιγεννητική αγωγή. Από το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων:

Για να δείτε την παρουσίαση, θα πατήσετε στο ακόλουθο λινκ, που θα σας οδηγήσει στο δωρεάν διαδικτυακό μάθημα της Καθηγήτριας Grainne Flannelly.

https://rise.articulate.com/share/j_A9M2VrxvdeZgDiCbBTEw0lCvNoeTMX#/

Τί λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας;

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την θέση του Π.Ο.Υ. σχετικά με τον COVID19 στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό, μέσα από χρήσιμες ερωταπαντήσεις.

https://www.who.int/news-room/q-a-detail/q-a-on-covid-19-pregnancy-childbirth-and-breastfeeding

Σε κάθε περίπτωση, η γνώση είναι δύναμη και είναι σημαντικό να συνεχίζετε να περιφρουρείτε καλά την μαγική σας "φούσκα" ηρεμίας, χαλάρωσης και αυτοπεποίθησης, ότι και να συμβαίνει έξω από αυτήν. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφεύγετε την τηλεόραση και τις ειδήσεις αυτές τις ημέρες. Ενημερώνεστε από "νηφάλιες" και αξιόπιστες πηγές και μόνο και διεκδικείτε το δικαίωμά σας να απολαύσετε αυτήν την μαγική, πολύτιμη και μοναδική εμπειρία της εγκυμοσύνης και του τοκετού για εσάς και το μωρό σας.

Αθανασία Κριτσιμά DipHb(KGH)
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια KG Hypnobirthing

Η ιστορία ΥπνοΤοκετού της Μπέκυ - Ανεκτίμητη!
21 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Hypnobirthing

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://hypnobirthingbabybond.gr/