Ποιά είμαι

Ως μητέρα δύο παιδιών, αλλά επίσης λόγω προσωπικών βιωμάτων σαν παιδί και η ίδια στο παρελθόν, αισθάνομαι την βαθιά επιθυμία να βοηθώ γυναίκες να αναγνωρίσουν οτι το σώμα τους, το μωρό τους, οι αποφάσεις τους και η ευθύνη τους, όλα αυτά τους ανήκουν, είναι δικά τους. Θέλω να είμαι μέρος ενός επαναστατικού κύματος που βοηθά τις γυναίκες να ανακτήσουν την πρωταρχική τους σοφία και δύναμη. Η γέννα πρέπει να είναι η πιο όμορφη, ρομαντική, ενδυναμωτική εμπειρία της ζωής μας. Εγώ δεν είχα την ευκαιρία να το βιώσω πλήρως, όμως αυτό έγινε έναυσμα για εμένα να κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε κάθε γυναίκα που θα διδάξω να το βιώσει.

Διδάσκω επίσης Γερμανικά από το 2001. Ως εκ τούτου, γνωρίζω εκ πείρας οτι η επιτυχία είναι μια εξίσωση που περιλαμβάνει όχι μόνο τη διδακτέα ύλη, αλλά και μια νοοτροπία αυτοπεποίθησης. Ο νους είναι ένα ισχυρό εργαλείο, ιδιαίτερα όταν γνωρίζουμε πώς να τον χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας.

Επιπλέον, είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια του να δίνουμε στους μπαμπάδες να παίξουν τον φυσικό τους ρόλο και να συμμετέχουν σε αυτό. Όταν θα αποκτούσαμε τη δεύτερη κόρη μας, ο σύζυγός μου συμμετείχε πολύ πιο ενεργά στην όλη διαδικασία, και μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι αυτό έκανε μεγάλη διαφορά στην οικογένειά μας.

Παράλληλα, είμαι εθελόντρια στην τοπική μου ομάδα θηλασμού και μητρότητας από το 2014, έτσι έχω την ευκαιρία να ακούω πολλές ιστορίες τοκετών. Αρκετές για να ξέρω πως μια ικανοποιητική γέννα μπορεί να γίνει "αίνιγμα για δυνατούς λύτες" στην Ελλάδα σήμερα. Όμως δεν χρειάζεται να είναι έτσι, αφού το KGHypnobirthing μπορεί να κάνει τη διαφορά σε κάθε περίπτωση!

Θα με βρείτε στο κέντρο της Ελλάδας, στην πόλη της Λαμίας! Θα είναι τιμή μου και χαρά μου να συμμετέχω στην προετοιμασία για την πιο μαγική στιγμή της ζωής σας!

Αθανασία Κριτσιμά DipHb(KGH)

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια KG Hypnobirthing

Δείτε την παρουσία μου στην επίσημη ιστοσελίδα της KGHypnobirthing.com